MORMELS
honden uitlaatservice & huisdier verzorg service

Wie zijn die Mormels? 

Mormels is in 2008 in het leven geroepen door Adrienne Verhoeff zij heeft met heel veel inzet en liefde Mormels een gezicht gegeven, tevreden klanten gevonden en de mormels in Diemen en omstreken verzorgd. 
Adrienne heeft een nieuwe droom gevonden in het opzetten en runnen van een hele mooi gelegen kleinschalige en hondvriendelijke camping in Frankrijk en sinds november 2011 heb ik Mormels overgenomen. 

Mijn naam is Willy Brinksma, ik ben een positieve mens en woon nu meer dan 10 jaar met veel plezier in Diemen man Kees. We hebben zelf 2 poezen gehad en nu sinds 9 jaar een hele lieve hond Biko. 

Ik ben al mijn hele leven gek op dieren. Dit zit in de familie, mijn opa was boer en dat gevoel raak je niet echt kwijt. Iedereen in mijn familie houdt van dieren en dat geven we weer door aan onze kinderen. Ik heb poezen, honden en konijnen gehad en heb jaren lang paard gereden. Het verzorgen van dieren ligt me en doe ik graag. 

Van huis uit ben ik fysiotherapeut/haptonoom, ben meer dan 20 jaar geleden naar Amsterdam gekomen en heb vanaf 1994 samen met mijn toenmalige partner een ICT bedrijf opgezet en gerund, In 2008 ben ik samen met Kees een bedrijf begonnen dat een prachtig energie neutraal woon-werk concept, de ECO IGLO, heeft ontwikkeld, maar door de huidige crisis is dit jammer genoeg niet van de grond gekomen. 

Ik ben per toeval met Adrienne in contact gekomen en dat klikte direct. We hebben een zelfde manier van kijken naar en omgaan met dieren. We zijn nuchter en weten van aanpakken. Dit heeft er toe geleid dat ik nu al 8 jaar de stuwende kracht ben achter honden uitlaat en huisdieren verzorg service Mormels

Mormels past heel erg goed in mijn leven op dit moment en Biko onze hond vindt het geweldig want hij loopt alle wandelingen mee. Biko is een kruising Labrador-Golden Retriever, hij is zwart en heel lief met andere honden.